radiation-oncology

Ekipi i Onkologjisë së Rrezatimit

Greqi

Radioterapi
Brakiterapi
Radiokirurgji
Radiokirurgji Stereotaktike

Qëllimet e terapisë me rrezatim

 • Të kurojë kancerin
 • Të lehtësojë simptomat

ekip multidisiplinor me aftësi të mëdha

 • Onkolog i rrezatimit
 • fizikantë mjekësorë
 • Radiolog
 • Inxhinierë
 • Infermiere
 • Punonjës ndihmës

Pajisjet radioterapike më moderne

Akseleratorët linearë të lëvizshëm Varian

 • Halcyon (Të qetë)
 • EDGE (Skajorë)

Akseleratorët linearë të kompanisë Electa

 • Versa HD
 • Shkathtësia e sinergjisëTM

Njësia e brakiterapisë Flexitron me doza të larta

Pajisje Gamma Knife (thika gama) për radiokirurgji të trurit

Pacientët tanë të sëmurë me kancer trajtohen nëpërmjet gjeneratës së fundit të pajisjeve, metodave dhe teknikave të radioterapisë për të garantuar saktësi dhe shënjestrim të lartë.

Ne ofrojmë kujdes mbështetës të standardeve të larta për pacientët tanë, si dhe kujdesin në vijim për pacientët tanë të mbijetuar.

Terapia me rrezatim të drejtuar nga imazhet (IGRT)

Terapia me Rrezatim të Moduluar me Intensitet (IMRT)

Terapia me hark vëllimor (V-MAT)

Stereotaksi
4D-10MV-FFF

Terapia me rrezatim stereotaktik të trupit (SBRT)

Brakiterapia me doza të larta (HDR)

Farërat me dozë të ulët të brakiterapisë së prostatës, në kohë reale (LDR)

Radiokirurgjia e trurit (me thikë gama)

Kanceri i gjirit

radioterapi me hark vëllimor të moduluar

radioterapia e moduluar nga intensiteti

Kanceri i gjirit në anën e majtë / mbajtje e frymës në frymëmarrjen e thellë për mbrojtjen e zemrës

breast-cancer

Kanceri gjinekologjik

I qafës së mitrës ● Endometrial ● I vulvës ● I vaginës

Radioterapi
Brakiterapi
Kimioterapi

Kanceri urologjik

Kanceri i prostates
Hipofraksionimi
IMRT-IGRT-SIB

Kanceri i fshikëzës së urines
modaliteti i kombinuar RT+CHT
ruajtja e fshikëzës së urinës nën monitorimin urologjik

Tumoret e trurit

Thika gama
IMRT-IGRT
Ri-rrezatimi

Kanceri i mushkërive
Timoma
Limfoma

Kanceri gastrointestinal
modaliteti i kombinuar

Esophagus

Stomach

Pancreatic

Rectal

Anal cancer

Head and Neck cancer
combined modality

akth

Kanceri metastatik
SBRT

I trurit

I kockave

I gjendrës mbiveshkore

I mëlçisë

I nyjeve limfatike

Radiokirurgjia e trurit me Gamma Knife (thikë gama)
trajtim njëditor

saktësi absolute ndaj objektivave të vegjël në brendësi të kafkës

Metastazat e trurit

Ri-rrezatimi i tumoreve të trurit

Lezionet beninje

Meningjioma

Neurinoma akustike

Neuralgjia trigeminus etj

Procedura
përpara
trajtimit

 • Shpjegim i plotë i procedurës përpara fillimit dhe përgjigje nddaj çdo pyetjeje
 • Pozicionim, lëvizje dhe kontroll i rehatshëm i frymëmarrjes së pacientit
 • Skanim CT me imazhe 3D në pozicionin e trajtimit
 • Plane të personalizuara të radioterapisë
 • Vendosje e shenjave të vogla të përhershme në lëkurë
 • Recetë trajtimi
 • Planifikim

Ndjekja pas trajtimit me radioterapi

Këshilla dhe informacione në lidhje me rikuperimin

Numri për t’u telefonuar në rast pyetjesh apo shqetësimesh

Plani i personalizuar i kujdesit vijues

Monitorimi i rezultatit të trajtimit

Dokumentat

Fotokopje e pasaportës

Përmbledhje e sëmundjes (historiku i sëmundjes dhe gjendja e përgjithshme)

Raporti i fundit mjekësor i shtrimit në spital

Raport i imazherisë mjekësore (CT, PET-CT, MRI, mamografi …)

CD e imazheve të fundit mjekësore

Raport mjekësor operativ

Raport histologjik

Gjetjet e fundit biologjike dhe patologjike (endoskopi, biopsi …)

Mjediset

Bankomat

Akses interneti wireless

Kafene dhe dyqan produktesh të pjekura

Sallë lutjesh

Kontaktet

+302106867832  ●  dkatsochi@aktinotherapeia.com  ●  +306932580653